levensenergie

Levensenergie

“Zoals er een zichtbare wereld bestaat, is er ook een onzichtbare.

Sommige mensen hebben het vermogen om die te zien, anderen het vermogen om hem te voelen.
 
Levensenergie stroomt door je hele lichaam. Plaatselijk kan het zijn dat het stagneert. Allereerst kun je het beste kijken, hoe je zelf kan aanmaken. Kun je het niet zelf aanvullen of weet je niet hoe dit moet. Dan is dit duidelijk een boodschap voor je. Dan wordt de tijd dat je er in gaat verdiepen.
 
Het is een universeel gegeven, dat je wordt bloot gesteld wordt door negatieve energie. Het kan al zijn dat het je als kind niet hebt geleerd is, hoe je zelf levensenergie aan kunt maken. Of door een trauma. Pesten kan een heel groot invloed hebben op je leven. 
 
Levensenergie komt vrij door dingen te doen die je vreugde geven. Voor iedereen is dit verschillend. Een paar voorbeelden; naar een bloem kijken of een schilderij maken. Het stroomt door je hele lichaam en vult elk cel. Zou er één cel donker zijn door minder prettige ervaringen die je hebt beleefd als kind/ volwassen. Door je gedachte over vreugde te laten gaan wordt dit celletje aangeraakt en wordt het lichter. Op den duur als je dit vaak doet, verdwijnt het donkere gedeelte. Er stroomt nu vreugde in deze cel, je lichaam wordt gezonder. Problemen wegen niet meer zo zwaar. Je krijgt een ander kijk op het leven en gaat terug naar je natuurlijk staat van wie je bent.
 
Er zijn twee manieren om levensvreugde aan te vullen.
 
Handoplegging.
Als je niet in staat bent om zelf levensenergie aan te vullen, kan dit een ander doen, die heel goed is in het doorgeven van energie. De handen van die persoon worden heel warm, tintelen als die boven het lichaam wordt gehouden. Deze warmte gaat rechtstreeks naar de ander (jou) toe en zoekt het zwakste schakel in je lichaam op en vult deze met levensenergie. Door dit regelmatig te doen en je laten begeleiden door mij als medium, waar het probleem zit, ben je in staat om zelfstandig levensenergie aan te maken.
 
Wanneer je zelf gelukkig bent, ben je in staat om het door te geven.